9.7.2011

Punaisia kuivakukkia

Heei! Juu nyt on ollut hieman pidempi postaus tauko, pahoitteluni siitä. En ole jaksanut lakata kynsiä ja sitten on ollu myös toi pikakuivattaja loppu ja vielä kynnet katkesivat, ei kiva :D
  Tänään käytin näiden kynsien koristeluun kuivakukkia, rakastan näitä kuivakukka koristeita, vaikka nää on aika "hauraita" ja menee helposti rikki, mutta näillä saa niin helposti nätit kynnet ja näitä voi käyttää vaikka missä lakkailuissa. Kuvia tuossa alempana.
Tollaset ne on siis. Noi pikkurillin, etusormen ja peukalon kynnet katkesivat eilen, nyt nää on superlyhyet, joten koristeluja on hankalampi keksiä, mutta koitetaan selvitä näillä :D
Lakkoina käytin:
*Models Own, Sky blue
*Lumene natural code, Go glittery

Koristelussa sitten punasia kuivakukkia ja tummansinisiä strasseja.

Sitten vielä muutamia mun ostoksia, eihän noita ole kuin kaksi, mutta näytänpä silti.
Ostin ton Mavalan Mavadryn, kun edellinen sattui loppumaan. Toi on mielestäni aika hyvä, toimiva ja näin. Makso muistaakseni 10.20€ ja Sokokselta ostin.
 Sitten ostin myös Kiss nail art paint koristelulakkoja lisää. Noi värit oli jotenkin vaan niin ihanat niin ne piti heti hankkia itselleni. Tossa mukana tuli sitte noita onks noi jotain tippi tarroja vai mitä, ei oo hajua :o nii tollasta kahta erimallia. Ja sitten siinä mukana tuli myös tollasia kynsi tarrojen ja strassien sekotusta, mitälie onkaan, noille tulee varmaan käyttöä. Siellä oli myös paljon muita ihania värejä noista kyseisitä lakoista, mutta tollasen paketin valitsin, pitääpä jokupäivä palata sinne takas ja ostaa muutama paketti lisää. Ostin noi Sokokselta ja maksoi 12.90€.

Tossapa tais olla kaikki asiat mitä piti kertoa, huomenna tulee postaus kanssa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti