24.7.2011

KOTONA!

Terveppä taas kerran! Juu, eli tänään tulin oulusta ja nyt heti oon postausta tekemässä kynsikama ostoksistani. En jaksanu kuvata sit muita ostoksia, kun vaan kynsijuttuja, tosin niitäkin tuli ostettua aika reippaasti, vähän enemmän kuin tarkoituksena oli.
 Mutta kerronpa vähän lomastani. Käytiin eka tuolla Kalajoella juku parkissa, ihan kivaahan siellä, tosin liukumäkien vesi oli toooosi kylmää ja ne mäet oli liian pelottavia mulle, suurin osa niistä. Tuon jälkeen mentiin ouluun ja siel yövyttiin jne... shoppailtiin, uitiin meressä ja kylpylässä. Sisko ja iskä kävi jossain ja sisko osti mulle lakkoja (tämä oli todella tärkeä tieto). Taidanpa nyt laittaa niitä kuvia ostoksista.
Stockmannilta ostin Konadeja, hintaa tais olla jotain pälle 6€, muistaakseni. Laatat (vasemmalta oikealle) m63, m78 ja m25. Rakastan tota keskimmäistä laattaa, ja sitä taidan käyttää joko tänään tai huomenna.
Ostin myös ton kaksipäisen leimasimen ja mukana tuli toi scarper (nyt taisin kirjottaa väärin). Oon katellu tota kakspäistä leimasinta netistäkin, mutta en oo viittiny ostaa, kun oon vaan ajatellu, et hyvin mä sillä yhelläki pärjään. Mutta nyt kun löyty toi tollai ihan "kaupasta" niin olihan se pakko ostaa. Eli ostin ton Stockmannilta ja hinta oli jotain päälle 5€.
Nyt sitten ostamiani lakkoja.
 Sisko kävi ostaa iskän kanssa Dependdejä varmaan Kicksistä, värejä en oo ite valinnu, mutta ihan mukavat värithän se valitsi. (Luettelen noi taas vasemmalta oikealle, luettelen noi nyt joka kuvassa vasemmalta oikeelle). 
*Ekana tollane kimaltelevavioletti, sellasta hopeeta glitteriä tuolla seassa näyttäs olevan, sitä ei kunnolla näe kyllä tosta kuvasta, mutta numero 243. 
*Sitten tollane ihana persikan oranssi, tää on oikeesti sellane väri josta tykkään tosi paljon, numero 009
*Tää on vähä samantapanen kun toi violetti, mutta tälläne turkoosi/mintunvihree, elikkäs täälläkin seassa hopeeta glitteriä, numero 221.
*Tääkin on samantapanen kun toi sininen tai violetti, mutta väriltään vaan pinkki. (Täälläkin siis sitä hopeeta glitteriä seassa). Numero 220.
*Tää on tosi vaalean mintunvihree, aika ihana sävy tämäkin. Numero 245
*Sitten toi crackle, tollane violetti, ihan kivan värinen, en vaa hirveesti crackleja käytä, mutta toivottavasti jotain käyttöö tole eds löytyy. Numero 5006 (aika suuri numero)
Nää opit on jaettu kahteen kuvaan, kun oli sen verran, et oli hankala saada mahtuu siihen yhteen kuvaan. 
*Ihana vaaleenpunanen hieman kimalteleva lakka, ostin Stockmannilta, hintaa 16.20€. Nimeltä "Princesses Rule!" aivan ihana nimi tällä lakalla. 
*(Kuvassa näyttää siniseltä), mutta tollane liila, sisko osti jostakin, joten en tiedä yhtään tän hintaa, tai et mistä osti. Mutta nimi, "The color to wach"
*Tällänen kiva kulta/pronssi lakka, ostin pukumiehestä, kun oli alennuksessa ja vaan 5€ jäi tälle lakalle hintaa. "Bling dynasty" nimeltään tämä lakka. 
Tässä siis jatkoa edelliseen kuvaan.
*Normaali keltainen lakka, vanha lumenen keltanen vetelee tuol viimesiään, joten pakkohan uusi oli hankkia, kun toikin maksoi vaan sen 5€ ja sieltä pukumiehestä ostin. Tälläkin on todella ihana nimi "Need sunglasses?". Tosi kesäinen nimi.
*Tää on aika jännä lakka, tollane violetti, jossa seassa kultasia hippuja. Pullossa näyttää ihan ruskeelta. Tää oli pakko vaan ostaa, kun näytti niin jännältä (tiedän, aika jännä syy). Hintaa tälläkin vain 5€ ja pukumiehestä hankittu. "Ds mystery" nimeltään.
*Matta sininen. Ostin pukumiehestä ale hintaan 5€. "Russian navy" nimeltä. (Oon muuten rohmunnu aika paljo noita ale lakkoja sieltä pukumiehestä)
*Pieni sininen glitter lakka. Toi näyttää aika paljon siltä Katy Perry kokoelman Last friday nighttilta. Ja luulenkin että toi on sitä, siks ostin ton, koska oon himoinnu sitä lakkaa aika kauan, mutten oo löytäny mistään. Makso 5€ ja ostin pukumiehestä.
WUHUU mun ekat China glazen lakat, sisko osti noikin sieltä jostain. Kivat värit on ainakin, toi vasemmanpuoleinen.
*Tällänen aika oranssi korallin värinen, oikeestaan tosi puna-oranssi. "Coral star" nimeltään.
*Tää toinen on tosi vaaleenpunanen, sellane barbi pinkki. Nimeltä "Pure elegance"
Sisko osti mulle myös BeYun lakkoja. Toi vika on aika kivan värinen.
*Ihan violetti sävy. Muistuttaa tosi paljon yhtä mun H&M lakkaa. Ite en oo mikään violetti fani, mutta toivottavasti tälle käyttöä löytyin. Numero siis 137, niinkuin kuvasta näkyy.
*Tää taas on tällänen jännä punanen, en osaa selittää tätä väriä ollenkaan, no tossa kuvassa se näkyy onneks aika hyvin. Numero 157.
*Kuvassa toin äyttää siniseltä, kuten pullossakin, muttakun lakkasin paperille, niin sillon toi näytti ainakin aika vioetilta, tuolla seassa tollasta pientä kimallusta. Numero 327
Sitten nää loput lakat. Mun eka color clubin lakka, jee =D sisko osti nääki
*Vaaleen violetti, merkiltään vissiin joku Paris memories. Mulla on ennestään ollut jo tällänen, aika huono laatusia on, mutta eihän sisko sitä voinu tietää. Tän nimee/numeroo en kyllä löydä nyt tosta pullosta.
*Color Clubin ruskea, nimeltä " Positively posh".
* Sally hansenin lakka, nää on ihan hyvä laatusia, ainakin mitä oon muilta kuullut. Tääkin tälläne aika korallin värinen. Nimee/numeroo en löytäny pullosta.

Tossa oli noi lakka/kynsi ostokset. Tänään teen viel ehkä yhen lakkaus postauksen, jos jaksan katsotaan.

6 kommenttia:

  1. Mutta tota kicksii ei mun mielestä oo oulus. Tai jos on nii en oo koskaa nähny :o Mullaki on pari noita Dependejä, 054 löytyy ja musta. Se 054 on tossa:

    http://www.google.fi/imgres?q=depend+054&um=1&hl=fi&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:fi:official&tbm=isch&tbnid=EG1NjhGcV9QaqM:&imgrefurl=http://laatikollinenlakkaa.blogspot.com/2010_10_01_archive.html&docid=IoBlP-2nhCcvPM&w=1600&h=1200&ei=9LQyTp-9AYjNswbj66zpBg&zoom=1&iact=hc&vpx=775&vpy=334&dur=874&hovh=194&hovw=259&tx=159&ty=148&page=3&tbnh=145&tbnw=193&start=32&ndsp=16&ved=1t:429,r:8,s:32&biw=1280&bih=642

    VastaaPoista
  2. Eikait oulussa oo Kicksii? :o

    VastaaPoista
  3. Juu, oulussa ei oo kicksiä, mutta sisko ja iskä kävi jossai vähän oulua kauempana jossa kicks oli =)

    VastaaPoista
  4. okkeij :) Missä ne kävi? Haluun dependejä :D

    VastaaPoista
  5. Mistä sä oikee sait noit opei 5€ ? Jostain pukumiehestäkö, onks niit liikkei muuallaki ? :D

    VastaaPoista
  6. Oulun lähel on ainakin tornio ja siel on kicks.

    VastaaPoista