28.2.2011

Vesimarmorointia

Kokeilinpa eilen illalla vielä huviksni vesimarmorointia, no eilen se onnistu aika hyvin, voin näyttää kuviakin niistä, kun en häpeä niitä niin paljoa :DD
Vesimarmorointi itsesstäänhän siis kuulostaa helpolta, mutta todellisuudessa se onkin ihmeellisen haastavaa. (Tästä voin tehdä kuva tuton jossain vaiheessa)
Tarvitset:
Vanupuikkoja
Teippiä (ei pakollinen)
Erilaisia lakkoja 2-6
Hammastikku, dotting tool
pakasterasia tai viilipurkkikin käy hyvin.
Kynsilakan poisto ainetta.

Ohjeet:
1.Lakkaa kynnet aluksi jollain aika vaalealla lakalla mm. valkealla, vaaleanpunaisella, beigellä, vaaleansinisellä yms. Laita teippi kynnen ympärille, suojaa pahimmilta sotkuilta.
2.Aukaise kaikki käytettävät kynsilakka pullot jo valmiiksi. Ala tiputtamaan joka kynsilakkaa pakasterasiaan tiputa aina seuraavan lakan "tippa" toisen keskelle. Pakasterasiassa täytyy olla HUONEEN LÄMPÖISTÄ VETTÄ 3/4.  Jos on 2-4 lakkaa tiputa jokaista monta kertaa.
3.Tee hammastikulla/dotting toolilla haluaamaasi kuviota veteen. Itse ainakin vedän aina ulkoreunoista sisäreunaan päin.
4.Paina kynsi vesilakka höskään haluaamaasi kohtaan. Odota noin 10s, että tarttuu kunnolla.
5.Kerää veden pinnalta "jähmettynyt" lakka vanupuikolla.
6.Poista yli menneet lakat sormista.
7.Valmis viimeistele, mm. strasseilla.

(Anteeksi sekavat ohjeet, mutta tätä on niin hankala selittää paljon helpompi olisi laittaa kuvilla, mutta enpä eilen tajunnut ja nyt ei enää jaksanut tehdä)

Ja tässä minun lopputulos.
Huomenna taidan lisätä tähän käytetyt lakat, kun en enää jaksa kömpiä yläkertaan asetonin peittämään huoneeseen :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti