8.2.2011

Pinkki testailuja :DD

Ostin tänään ensin 2 uutta lakkaa noita Lumenen natural code lakkoja, en ois muute ostanu, muttakun ne oli alennuksessa 2kpl 4.20€, hyvä tarjous oli joten päätinpä ottaa. Väreinä otin pinkin ja sellasen nuden vaaleanpunaisen :D, mulla on tossa muute kuvakin niistä. Sillä "vaaleanpunaisella" on ihana nimi, nimittäin, Be happy. Aika ihanat värit, eikös olekkin?

Ja nyt siihen pinkki testailuun, siis mulla on nyt 5 ihan kunnon pinkkiä ja päätin tänään vertailla niitä. Vertailussa mukana oli Miss Selene, Rimmel, Wet´n Wild, Lumene ja Sinfucolors. Miss selene ostettu seppälästä hintaan 1,95€, Rimmel seppälästä hintaa en tarkalleen mista mutta jotain 3-5 €, Wet´n Wild seppälästä hintaa en tarkalteen muista sekin jotain 3-5€, Lumene ostettu Sokokselta hintaan 2,10€ (50% alennusta) ja sinfucolors seppälästä hintaa 3,95€.
Tossa lakat mitä testailin. (Kuvan laatu on aika huono, pahoittelen)
Laitoin ensin kaikkia YHDEN kerroksen ja tässä jäljet:
Laitoin ensin kaikkia YHDEN kerroksen ja tässä jäljet:
Pikkurillissä: Miss Selene, Nimettömässä: Rimmel, Keskisormessa: Wet´n Wild, etusormi: Lumene, peukalo: sinfucolors.
Tuosta huomaa, että Lumene peittää huonoiten, sitten Miss selene, Wet´n wild, Rimmel ja Sinfucolors parhaana peittävyytenä. Itse pidän paljon tuosta sinfucolorsista, sillä se on peittävää, levittyy hyvin ja kimalteleekin hieman.
 Tässä huomas taas että lakkojen laatu ei mene hinnan mukaan =DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti